Din indkøbskurv er tom.

Norbak


Mal-selv-sukkerbilledesæt, kolli 12 stk

Med vores "Mal selv Sukkerbillede Sæt" får du ikke bare fire sukkertusser i forskellige farver, men også 12 små forstandsede stykker sukkerpapir, som du selv farvelægger. Sukkerpapiret er forstanset i cirkler af 5 cm og passer perfekt til muffins. Sættet fås med neutralt blankt sukkerpapir eller med de kendte og populære Disneyfigurer. Dette her produkt indeholder blanke stykker sukkerpapir. Alle farver er Azo fri. Sælges i kolli á 12 stk.

Levnedsmiddelpatron Sort bred

Vores levnedsmiddelfarvepatroner er af meget høj kvalitet og egner sig særdeles godt til at trykke på vores spiselige sukkerpapir eller vores chokoladetransferfolie. Alle vores patroner er med chip. 

Sukkerpapir de Luxe A3, 30 stk

Vores Sukkerpapir er kagepynt af højeste kvalitet og lige til at ligge på lagkager og andet bagværk med dine egne sukkerbilleder. Sukkerpapiret dufter dejligt og er helt neutral i smagen, perfekt til at lave en personlig kage, f.eks bryllupskage, fødselsdags kage eller islagkage.

Sukkerpapir A4, precut 48 cirkler, 25 stk

Sukkerpapir Precut A4 er sukkerpapir ark med forskårne forme, lige til at printe på. Så slipper du for at klippe dine forme ud selv. Særligt velegnet hvis du vil lave runde lagkager, pynte cup cakes og lignende. Dette precut har 48 cirkler a 3 cm i diameter per cirkel.

Sukkerpapir A4, precut 15 cirkler, 25 stk

Sukkerpapir Precut A4 er sukkerpapir ark med forskårne forme, lige til at printe på. Så slipper du for at klippe dine forme ud selv. Særligt velegnet hvis du vil lave runde lagkager, pynte cup cakes og lignende. Dette precut papir består af 15 cirkler a 5 centimeter i diameter

Sukkerpapir A4, precut 6 cirkler, 25 stk

Sukkerpapir Precut A4 er sukkerpapir ark med forskårne forme, lige til at printe på. Så slipper du for at klippe dine forme ud selv. Særligt velegnet hvis du vil lave runde lagkager, pynte cup cakes og lignende. Dette precut papir består af 6 cirkler på 7,5 centimeter i diameter per cirkel.

Sukkerpapir A4, precut 1 cirkel (20 cm)

Sukkerpapir Precut A4 er sukkerpapir ark med forskårne forme, lige til at printe på. Så slipper du for at klippe dine forme ud selv. Særligt velegnet hvis du vil lave runde lagkager, pynte cup cakes og lignende.

Sukkerpapir de Luxe A4, 25 stk

Vores Sukkerpapir er kagepynt af højeste kvalitet og lige til at ligge på lagkager og andet bagværk med dine egne sukkerbilleder. Sukkerpapiret dufter dejligt og er helt neutral i smagen, perfekt til at lave en personlig kage, f.eks bryllupskage, fødselsdags kage eller islagkage. A4 måler 21 x 29 cm.

Sukkertusser 8 stk. kolli a 12 pk

Farvetusser med forskellige spiselige sukkerfarver til at dekorere sine kager med. Sukkertusserne kommer i 8 forskellige farver per pakke og sælges i kolli á 12 pakker.

Levnedsmiddelfarvepatron sæt

Vores levnedsmiddelfarvepatroner er af meget høj kvalitet og egner sig særdeles godt til at trykke på vores spiselige sukkerpapir eller vores chokoladetransferfolie. Alle vores patroner er med chip.

VIGTIGT: HUSK AT VÆLGE PRINTERTYPE NEDENFOR I DROPDOWNLISTEN.

Sider